Julpaket

Årets julklapp är (enligt oss) KARAAAOKE! Vi har därför stoppat ned det bästa vi har i en och samma klapp. Börja julfirandet med middag från vår populära vietnamesiska bistro och avsluta med två timmars jingle bells i ett våra färgglada karaokerum! Som en fairytale of New York… fast i Majorna.

Är du intresserad av att genomföra ett event hos oss? Eller abonnera hela Sing Sing under sön, mån eller tisdag?
Maila oss på boka@singsinggbg.se

TÄND ETT LJUS
JINGLE BELLS
NU E DET JUUUL
STILLA NATT?

Med mat från det vietnamesiska köket och våra populära karaokerum passar Sing Sing både de små och stora arrangemangen. Hos oss börjar du kvällen med god mat och dryck från vår vietnamesiska bistro för att sedan avsluta i ett av våra färgglada karaokerum. Rummen är utrustade med tusentals låtar och lyckas alltid locka fram den mest blygsamma sångaren till micken. Låt oss ta ansvaret för detaljerna så att du kan fokusera på det viktigaste – dina kunder, partners eller medarbetare.

LILLA JULPAKETET!

460:- pp

Färska vårrullar, banh mi, ett glas vin eller öl och två timmar karaoke!
I julpaketet kan ni avnjut våra fräscha färska vårrullar med portabello- och enokisvamp, örter, grönsallad och hoisinsås. Följt av en klassisk Banh mi som är ett fluffigt bröd med tunn skorpa. Vår banh mi är fylld med långbakat fläsk eller tempeh, inlagda grönskar, chilimajonäs, hoisin och örter.

Avsluta med två timmars julstök i ett av våra karaokerum!

STORA JULPAKETET!

610:- pp

4- rätters vietnamesisk middag, ett glas bubbel till fördrink, ett glas vin eller öl, och två timmar karaoke!

I det stora och mycket prisvärda julpaketet får ni avnjuta våra fräscha färska vårrullar med
portabello- och enokisvamp, örter, grönsallad och hoisinsås. Följt av en klassisk Banh mi, ett
fluffigt bröd med tunn skorpa. Vår banh mi är fylld med långbakat fläsk eller tempeh, inlagda grönskar, chilimajonäs, hoisin och örter. Tillsammans med Banh min serverar vi friterade vårrullar fyllda med ankfärs och kinesisk öronsvamp samt en het, frisk och grön papayasallad. Som vegetariskt och veganskt alternativ har vi blancherad pak choi - en läcker kålsort med tillhörande soyabaserad sås, vitlök och friterad schalottenlök.

Avsluta med två timmars julstök i ett av våra karaokerum!

Är du intresserad av att genomföra ett event hos oss? Eller abonnera hela Sing Sing under sön, mån eller tisdag?
Maila oss på boka@singsinggbg.se

Design by Studio Pop
Development by Simma Lugnt